Tim Lammens winnaar Marcel Castricum Herinneringstoernooi

Zaterdag 10 mrt 2007

mctoernooi

Vianen/DVP hield zaterdag 10 maart 2007, in nagedachtenis van onze vriend en dierbaar clublid Marcel Castricum, een open rapid schaaktoernooi. Er was een goed gevuld deelnemersveld met spelers uit heel het land (van Leiden tot Enschede). Drie Ieren, vrienden van Marcel, speelden ook mee. De spelers vonden het allen een zeer geslaagd toernooi. Een zeermooi eerbetoon aan Marcel.

De toernooiwinnaar is Tim Lammens uit Enschede. Op bovenstaande foto speelt Tim rechtsvoor tegen Frank Lommers die gedeeld derde werd. Voor de uitslag van het toernooi klik hier. De tweede plaats werd behaald door Jan Selten, de voorzitter van onze schaakclub, die ook een sterk toernooi speelde. De derde plek werd gedeeld door Floris van Assendelft, Frank Lommers en Dennis Kerstens.

mctoernooi3

In groep B deelden drie spelers de eerste prijs, te weten: Bert Duijker, Zyon Kollen en Thijmen Smith. Zyon en Thijmen zijn twee getalenteerde jeugdspelers die duidelijk uitblinkten. Hier zien we op de foto de spelers en vrienden van Marcel uit Ierland. De Ierse deelnemers waren: Rory Quinn, Kieran O’Driscoll en John Cassidy.

mctoernooi2

Op de voorgrond zien we hier de derby tegen clubgenoten Toon van Lanen (links) en Jos Rongen. Jos speelde voor zijn doen een teleurstellend toernooi en ontving daarvoor de poedelprijs. Verder zien we op foto op rij aan de linkerkant de Ierse deelnemers.

Overige foto’s:

mctoernooi4mctoernooi5mctoernooi6mctoernooi7mctoernooi8mctoernooi9mctoernooi12mctoernooi11mctoernooi13mctoernooi14mctoernooi15mctoernooi16mctoernooi17mctoernooi18mctoernooi19

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. U kunt een bericht achterlaten, of een trackback geven op uw eigen site.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>