Cor Hermans overleden

chermans
Afgelopen woensdag 13 juni bereikte ons het bericht dat Cor Hermans is overleden. Cor werd 77 jaar.

Cor was medeoprichter en erelid van schaakvereniging de Vrije Pion Vianen. Wij wensen zijn vrouw Ria, John en Trudy, Sharon en Roy en verdere familie veel kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit verlies. Cor, we zullen je ongekend veel missen!

Bestuur en leden van schaakvereniging de Vrije Pion Vianen

Cor

Cor heeft met zijn inzet voor de schaakclub voor het kleine Vianen iets heel groots gerealiseerd. Al tientallen jaren is het ledenaantal van de schaakclub zeer hoog. De jeugdafdeling groeide zelfs uit tot meer dan 30 leden. In seizoen 2001-2002 behoorde Vianen/DVP tot de beste 16 schaakclubs van Nederland. Altijd al zouden de leden, stuk voor stuk, alleen al vanwege Cor nooit bij de club weggaan. Cor zorgde er altijd in grote mate voor dat de leden de schaakvereniging erg leuk en gezellig vonden. Daarmee bleven de leden de club altijd lang trouw. Wanneer leden verder van Vianen weg gingen wonen, liet hij duidelijk merken hoe zeer hij het op prijs stelde dat je de club loyaal bleef. Cor toonde verder altijd erg veel persoonlijke interesse en vroeg altijd hoe het met je ging. Hij was altijd complimenteus over de inzet die je voor de club toonde. Cor was altijd heel lief en hartelijk en ontzettend zorgzaam voor iedereen maar natuurlijk ook zorgzaam voor zijn club!!!! (bijdrage Webmaster Dennis)

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. U kunt een bericht achterlaten, of een trackback geven op uw eigen site.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>