Aankondigingen uit Bergen op Zoom en Mook

Per mail ontving ik een aankondiging voor het Open Bergs kampioenschap. Zie de website voor meer informatie.

Per post (ja, dat kan ook nog) kreeg ik een aankondiging voor het 16e Kiste Trui Plataan Toernooi in Mook. Dit vindt plaats op 7 november en bestaat uit 7 ronden van 20 minuten p.p.p.p. Het inschrijfgeld is € 8,00 inclusief lunch en consumptie. Het is bedoeld voor clubschakers, jeugdspelers en huisschakers. Er is een groep waar iedereen aan mee kan doen en een groep voor schakers met een rating van maximaal 1700. Neem even contact op met mij (Robin) als je meer info wilt, want ik heb niet zo’n zin om de hele flyer over te typen.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. U kunt een bericht achterlaten, of een trackback geven op uw eigen site.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>